Sari la bara de unelte
30/11/2020

Radio Nolimit,Manele,muzica Gratis,Muzica Noua 2015 2016 2017 2018 2019,2020,radio manele online vechi,dedicatii si preferinte muzicale,videoclipuri manele ,asculta radio pe telefon,radio online winamp

Echipa

Cautam DeejaY Moderator – Radio Nolimit te vrea DeejaY in echipa noastra!
Daca consideri ca Postul online cu manele Radio Nolimit are nevoie de tine si esti ideal pentru aceasta activitate, trimite un Demo de emisie in format MP3. care sa contina datele tale de contact. In cel mai scurt timp un reprezentat al postului Radio Nolimit te va contacta pentru mai multe detalii.

Cerinte minime:
conexiune minima la internet 256kbps

voce placuta, imaginatie bogata pentru improvizatii in direct, citire cursiva

varsta minima de 16 ani

microfon (de preferinta un microfon profesional sau cel putin un microfon care sa reproduca vocea initiala si fara sa produca „brum” sau „fasait”)

timp liber suficient pentru activitatea respectiva

Constitue avantaj:
– bun cunoscator al urmatoarelor programe: Sam Broadcaster, Team Viewer , Servere Shoutcast

– experienta la un alt post de radio sau ca si MC/Animator la un club/discoteca sau companie de organizare evenimente/spectacole private.

– Experienta minima de emisie la un alt post de radio poate reprezenta un atu.

Important:
Nu uitati sa completati e-mailul real pentru a va putea contacta inapoi, si cat mai multe detalii despre tine ( zona in care locuiesti, fosturile posturi de radio, intervalul de timp pentru care ai fi disponibil pentru emisiune etc. )

Cu cat descrierea va fi mai bine intocmita cu atat veti avea mai multe sanse in a va lua in calcul pentru postul de dj. Dupa trimiterea formularului de contact veti fi contactat de catre echipa noastra .

Atentie:
Nu cautam Cantitate, Cautam Calitate! Tot odata sunt bine venite in echipa Radio Nolimit si tinerele deejay-te ATENTIE – daca vrei doar sa te joci si sa pierzi timpul te rugam sa te abtii, nu avem nevoie de persoane care isi bat joc de munca altora si care cred ca radioul online e doar o metoda de a „agata” sau o pierdere de timp, daca esti serios si responsabil, te implici si in primul rand esti pasionat de radio si muzica atunci esti de al nostru.
Email-ul ideal contine:
Nume, pseudonim (daca exista), data nasterii, ocupatie actuala (daca este posibil), locatia, conexiune internet reala, gen muzical preferat, cunostiinte pc si internet, daca este cazul detalii privind activitatea radio/muzicala de pana acum (detalii cat mai clare privind ce ai facut, unde ai activat), timp liber disponibil zilnic/saptamanal, motivatie pentru alegerea facuta si motivatie pentru alegerea catre a incerca a te alatura echipei Radio Nolimit Manele.
Adresa de Mail pe care se poate trimite Demo-ul muzical este contact@radionolimit.ro adresa de Mail pe o regasiti si la sectiunea Contact din meniul Site-ul Radio Nolimit.

Pentru a face cunostinta cu Echipa, Moderatorii si Colaboratorii de la Radio Nolimit poti naviga catre sectiunea : Staff-ul Radio Nolimit Romania