Mai întâi de toate, aş dori să salut cititorii si ascultatorii Radio Nolimit Romania, aşa se procedează la radio când începem emisiunile.

Mihai este numele meu, dar ascultatorii si echipa ma cunosc de Misu, sunt nascut in Iasi in zodia Fecioara si ma mandresc cu ceea ce am reusit sa realizez, ma mandresc cu Colegii din Staff pe care incerc sa-i ridic in cele mai inalte standarde, ma mandresc ca am reusit sa mentin ceea ce am realizat impreuna cu voi in cele mai inalte topuri, prin munca multa, pasiunea pentru radio si implicarea fiecaruia. Un post de radio înseamnă foarte multă pasiune, seriozitate, emisiuni şi informaţii de interes public, dar şi adrenalină, adică muzica bună, să-i faci pe ascultători să stea pe frecvenţă, să-i simţi, să le cunoşti preferinţele.

La radio e diferit, dar poate că trebuie să te naşti pentru asta, nu ştiu. Trebuie să fii mereu cu zâmbetul pe buze, să fii vesel, să transmiţi energie pozitivă, stare de bine, să fii cald cu ascultătorii. Probabil de aceste lucruri simple au nevoie oamenii.

As avea foarte multe de povestit dar prefer sa ne cunoastem in timp…

Suntem Radio Nolimit Romania – Suntem Preferatii Vostri cu cea mai buna muzica! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta!