Despre Noi

De ce suntem online? Ce dorim să facem?

Pe scurt, despre noi:
– Îți aducem România mai aproape de tine prin stream-urile online disponibile exclusiv pe internet. Ne adresăm în mod special românilor plecați peste hotare și celor care îndrăgesc muzica de petrecere si manele.
– In fiecare zi, radioul românilor de pretutindeni vă pune la dispoziție cele mai frumoase melodii de pahar, de joc și voie bună.
– Esti purtat prin toate zonele țării: Banat, Crișana, Maramureș, Bucovina, Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia și Oltenia prin muzica dragilor interpreti de muzica de petrecere si Manele.
– Din 1 noiembrie 2010 suntem prezenți oriunde în lume cu programe excepționale de muzică populară si manele difuzate live, unde ascultătorii pot cere preferințe muzicale sau pot oferi celor dragi dedicații.

1 Decembrie2021 , ziua în care sărbătorim 10 ani de online, 10 ani cu melodii de pahar, petrecere, manele si voie bună pentru sufletul tău.
Dacă am reușit să primim prietenia ta suntem onorați. Îți mulțumim căci datorită ție, Radio Nolimit s-a făcut cunoscut la nivel internațional.

In cadrul programelor realizate LIVE ți-am oferit posibilitatea de a îți saluta familia, prietenii și persoanele dragi aflate la mii de kilometri depărtare.

Muzica populară, petrecere si manele, programele interactive cu dedicații ne-au apropiat mai mult, chiar dacă distanța a rămas la fel de mare.
Am mizat pe solidaritate, acceptând să lăsăm proiectul liber nealterat de publicitate. Astfel site-ul www.radionolimit.ro, aplicația de Android „Radio Nolimit” și stream-urile oficiale nu conțin reclame.

Ne mândrim și totodată suntem extrem de bucuroși căci am reușit să creăm o punte de legătură între românii din diaspora și cei din țară, sloganul „bucuria românilor de pretutindeni” fiind încă o dată alegerea potrivită.

Te rugăm să ne ierți dacă uneori nu am fost pe gustul tău sau am lipsit în serile când ne așteptai cu drag. Timpul alocat spațiilor de emisie este limitat, din cauza problemelor personale. În astfel de perioade recurgem la soluția salvatoare: cea mai bună muzică de petrecere.
Cu Respect Administratia Radio Nolimit Romania !